Trainingschema’s

Trainingsschema zijn te vinden in verschillende soorten en maten. Maar een op maat gemaakt trainingsschema vind je weinig. Bij RFit geloven we erin dat iedereen anders is en dat dus iedereen ook op een andere manier geholpen moet worden. De een is sterker, de ander iets minder.

RFit biedt op maat gemaakte trainingsschema’s aan, rekening houdend met jouw doelen, jouw niveau (beginner/ gevorderd), blessures en nog veel meer. Zo wordt de zwaarte van de gewichten en de soort oefeningen aangepast op jouw lichaam en kunnen.

Een trainingsschema biedt een goede houvast tijdens het trainen in de sportschool. Zo weet je precies welke oefeningen je wanneer moet doen. Hoeveel setjes (series) en herhalingen er gedaan moeten worden en hoelang er gerust moet worden tussen setjes (series). Daarnaast is het effectiever om jouw doel (afvallen/spieropbouw) te behalen met behulp van een trainingsschema.

Behalve dat je de trainingsschema’s ontvangt krijg je ook 24/7 WhatsApp ondersteuning waar je eventuele vragen kan stellen met betrekking tot de oefeningen, uitvoering van de oefeningen en om eventuele aanpassingen wegens een (te) hoge/ lage intensiteit.

Aarzel niet langer en kijk snel welk schema het best bij jou past.,!

Persoonlijk trainingsschema
3 daagse trainingsweek
5 daagse trainingsweek
7 daagse trainingsweek

Na aankoop krijg je een bevestiging en overige informatie in de mail. De trainingsschema’s worden op maat gemaakt en liggen dus niet standaard klaar. Het zal daarom 1-2 werkdagen duren voordat je het op maat gemaakte trainingsschema in de mail ontvangt.