Voedingsschema’s

Wil je wat kilo’tjes kwijt of wil je gaan voor wat meer spiermassa en dus in gewicht aankomen maar weet je niet precies hoe dat moet. Of ben je al een tijdje bezig, alleen komen de gewenste resultaten niet? Voeding is het eerste waar er verandering in zal moeten komen om de gewenste resultaten te behalen.

De voedingsschema’s zijn afgestemd op jou. In het voedingsschema wordt precies uitgewerkt wat er wanneer gegeten zal moeten worden. Ook wordt er per maaltijd de hoeveelheden vermeldt. Hierdoor heb jij een houvast. Je weet dus precies wat je wel en niet mag eten. Het doel van dit voedingsschema is dan ook om jou te helpen jouw doel gestructureerder en makkelijker te behalen.

Tevens werkt RFit niet met crash diëten. Dit zijn diëten waarbij het voedingsinname (calorische inname) zwaar onder het minimum is. Weliswaar kan je in 1 maand tijd vele kilo verliezen maar of dat gezond is is een andere vraag. Daarnaast komen de kilo’s net zo snel weer aan na het stoppen van het dieet omdat je onder het minimum eet dan dat jouw lichaam nodig heeft om GEZOND te kunnen functioneren.

Bij RFit streven we ernaar om gezond af te vallen met effect op de lange termijn.

Aan de hand van de lengte van je pakket (4 weken, 8 weken of 12 weken) krijg je voor elke week een aangepast voedingsschema.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Stap 1.
Allereerst kies je het pakket waar jouw interesse naar uit gaat. Voor het gemak nemen we het pakket van 4 weken voeding als voorbeeld.

Stap 2.
Doe hem in je winkelmandje en reken het af. Je ontvangt daarna een bevestiging in de mail dat de betaling afgerond is en dat de bestelling binnen is.

Stap 3.
Jij zal een email ontvangen met daarin een voedingsanamnese. Dit is een document met vragen over jou. Hierbij is te denken aan je persoonlijke gegevens zoals naam, leeftijd, gewicht, contactgegevens. Ook wordt er gevraagd naar wat jouw doel is. Wil je afvallen of wil je aankomen (in spier). Verder komen er vragen over het soort werk dat je doet en over jouw sportervaring.

Stap 4.
Er wordt verzocht om bij te houden wat er gegeten wordt per week zodat wij een kijkje kunnen nemen in jouw huidige eetpatroon. Ook hier is er een invuldocument voor die gemaild zal worden. Om een handje te helpen worden ook voorbeelden gegeven zodat je kunt zien hoe het document ingevuld moet worden.

Stap 5.
Alle documenten worden ontvangen door RFit en bekeken. Als er eventuele vragen zijn zal er gebeld, gemaild of geskypet worden net wat jou het beste uitkomt.

Stap 6.
Vervolgens zal er een eetschema gemaakt worden en deze wordt dan verstuurd naar jou.

Zoals je kunt zien wordt er voordat er een voedingsschema gemaakt wordt veel informatie vergaard over de persoon zelf. Bij RFit wordt er gestreefd naar het bieden van op maatgemaakt advies en hulp aan al onze cliënten. Waarom.,? Elk persoon is anders. Daarom dat wij onze tijd nemen om onze cliënten te leren kennen. Wat is hun huidige situatie? Wat is hun gewenste situatie? Daaropvolgend zal er een voedingsschema gemaakt worden die op maat gemaakt is.

En dan.,?
Bij RFit stopt de begeleiding niet na het versturen van jouw opgevraagde voedingsschema. RFit biedt namelijk 24/7 WhatsApp service aan waar je eventuele vragen kunt stellen. Daarnaast volgen wekelijkse check-ins waarbij het gewicht doorgegeven moet worden. Hierdoor kunnen we de voortgang monitoren.

Stel nou dat je aangekomen of hetzelfde gewicht bent gebleven terwijl je juist wilde afvallen dan kunnen we meteen het voedingsschema aanpassen. Namelijk elk lichaam is anders en elk lichaam reageert weer anders op de schema’s.

Kortom een persoonlijke behandeling om samen een stap dichterbij te komen bij jouw doel.

Ga jij de uitdaging aan.,?